/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Cemil Yaman´dan Körfez turu



AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, gün boyu Körfez’de ziyaretlerde bulundu. Yaman, “Körfez’de yapılan yatırımlar kadar vatandaşlarımızın teveccühü de bizleri mutlu ediyor. AK Parti eşittir Gönül Belediyeciliği” dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte gün boyunca Körfez’de ziyaretlerde ve istişarelerde bulundu. Yapılan ziyaretlerde vatandaşların Körfez’de yapılan projelerle ilgili teveccüh gösterdiğini belirten Yaman, “Bu da başkanımızın insan odaklı çalışmalarının ne kadar doğru olduğunun en büyük göstergesi” dedi.

KÖKLERİMİZDEN KOPMAYACAĞIZ

Hacı Osman Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Yaman, ilk olarak Başkan Söğüt ile birlikte Muhtar Sami Zorlu’yu ziyaret etti. Daha sonra mahallede bulunan esnafları ziyaret eden Yaman, vatandaşlarla da sohbet etti. AK Parti’nin istişare kurulu üyelerini de ziyaretler gerçekleştiren Yaman, “Köklerimizden kopmadan, ahde vefayı da elden bırakmadan tüm dostlarımızı kucaklamaya devam ediyoruz” dedi.

YAPILANLAR ORTADA

“AK Parti eşittir gönül belediyeciliği” diyen Milletvekili Yaman, “Yapılan çalışmalar ortada. Körfez’de, Kocaeli’nde ve Türkiye’de AK Parti ile birlikte belediyecilik yeniden yazıldı. Kentlerimizin eksiklikleri giderilirken, bizler de ülkemizi geleceğe hazırlamak adına Cumhurbaşkanımızın önderliğinde önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz” dedi.

 

 

 

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz