/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Yarımca Kirazı´nın değerini yükselteceğiz



Yarımca Kirazı’nın bir değer olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Teşvik olsun, fidan dağıtımı olsun Yarımca Kirazı’nın değerini korumak ve daha da yükseltmek için her adımı atıyoruz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçenin en önemli değerlerinden biri olan Yarımca Kirazı’nın ilk mahsullerini dalından topladı. Kirazlıyalı’da Nurettin Yıldırım’a ait bağı ziyaret eden Başkan Şener Söğüt’e, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da eşlik etti.

ADIMLARIMIZI ATIYORUZ

Bu yıl pandemi dolayısıyla Kiraz Festivali’nin düzenlenmeyeceğini belirten Başkan Söğüt, “Bizler de bunun yerine kiraz yetiştiricilerimize teşvik ödülleri dağıtacağız. Kiraz bizim en önemli değerlerimizden birisi. Gerek teşvikler olsun, gerekse fidan yardımı olsun her türlü adımı atıyoruz, atmayı da sürdüreceğiz” dedi.

CANLI TUTUYORUZ

Başkan Söğüt, örnek olması adına İlimtepe bölgesinde belediye olarak da kiraz bağı yaptıklarını belirterek, “Bizler her türlü adımı atıyoruz. Körfez denilince, Yarımca denilince akla gelen ilk şeylerden birisi kiraz. Hedefimiz daha çok vatandaşımızı teşvik ederek, bu değeri canlı tutmak” dedi.

 

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz