/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Körfez Halk Kütüphanesi için imzalar atıldı



Körfez Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan Körfez Halk Kütüphanesi için protokol imzalandı. Başkan Söğüt, “Vatandaşlarımızın kitaba erişimini daha kolay hale getireceğiz” dedi

Körfez Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan Körfez Halk Kütüphanesi için protokol imzalandı. Körfez Belediyesi’nde geçekleştirilen protokol törenine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Fatih Taşdelen ve Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz da katıldı. Başkan Söğüt, “Kütüphane projemiz ile birlikte vatandaşlarımızın kitaba erişimini daha kolay hale getireceğiz” dedi.

KARŞILIKLI İMZALAR ATILDI

Başkan Şener Söğüt, “Sarnıç Han İş Merkezimizin üst katına yapılacak olan projemizle, hem vatandaşlarımızın kitaba olan erişimini daha kolay hale getireceğiz hem de çocuklarımıza, genç kardeşlerimize ders çalışabilecekleri nezih bir mekân sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı. Daha sonra hazırlanan protokolde karşılıklı imzalar atıldı.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Körfez Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortak projesi kapsamında hayata geçirilecek olan Körfez Kent Kütüphanesi, Tütünçiftlik merkezde bulunan Sarnıç Han İş Merkezi'nin teras katında hayata geçirilecek. 1.100 m2 açık alan’ı bulunan ve 930 m2 kapalı alana sahip olacak kütüphane içerisinde; dijital kütüphane, çocuk bölümü, PC video oyun alanı ve kafeterya da yer alacak.

 

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz