/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Başkan Söğüt, "Gurur dolu bir gün oldu"



Yağlı güreşlerle ilgili olarak ulusal kanallarda canlı yayınlara konuk olan Başkan Şener Söğüt, “Güreşi seviyoruz. Taşköprü seviyor, Kocaeli seviyor. Tribünlere bakınca, özlemi ve sevgiyi de görebiliyoruz” dedi

Yağlı güreşlerle ilgili olarak ulusal kanallarda canlı yayınlara konuk olan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bölgenin yağlı güreşlere ilgisinin fazla olduğunu belirtti. “Taşköprü güreşi seviyor, Körfez seviyor, Kocaeli seviyor” diyen Başkan Şener Söğüt, “Yağlı güreşler bizim ata sporuz. Yaklaşık 2 aydır bu organizasyon için çalışıyoruz. Eksiksiz olsun istedik.

HEDEFİMİZ DAHA DA İLERİSİ

Geçtiğimiz yıl pandemi dolayısıyla yapamamıştık. Güreş seveler özlem içerisindeydi. Adeta geçen yıl ki özlemi de karşılamış olalım istedik. 51’si başpehlivan olmak üzere 450 pehlivanımız katıldı. Hedefimiz sadece burada güreş izlettirmek değil, Taşköprü’den de güreşçiler çıkartabilmek.

HER YIL YAPACAĞIZ

Böylesi güzel birliktelikte bizlerin yanında olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Etkinliğimizde emek sarf eden ekibimize, bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Gurur dolu bir gün geçiriyoruz. Türkiye’nin en değerli başpehlivanlarını şölenini sonraki yıllarda da düzenlemek istiyoruz” dedi.

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz