/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Başkan Söğüt Genç Girişimcilerle Buluştu



Başkan Söğüt Genç Girişimcilerle Buluştu
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli genç girişimcilerle bir araya geldi. Genç girişimcilerin çoğalması gerektiğini belirten Başkan Söğüt, “Gençler fikirlerini pratiğe dökmeli. Ülkenin geleceği sizlerin fikir ve projeleri ile şekillenecek” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli genç girişimcilerle bir araya geldi. Tütünçiftlik Nazende Restoran ve Kafe’de gerçekleştirilen buluşmada genç girişimcilerle sohbet eden Başkan Söğüt, bilgi ve tecrübelerini de aktardı. Türkiye’yi iyi günlerin beklediğini belirten Başkan Söğüt, “Türkiye, sizler gibi genç beyinler ve girişimcilerle daha iyi noktaya gelecek.

İNANCIMIZ DAHA DA ARTIYOR
Gençler için şartlar teknolojinin avantajları da eklendiğinde her geçen gün daha da avantajlı hale geliyor. Kendini geliştiren, fikirlerini pratiğe döken gençlerimiz de başarıyı yakalıyor. Tabi bu bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Her gün bir başarı hikayesi görmek, ülkeyi daha iyi yarınlara taşıyacağınıza olan inancımızı daha da arttırıyor.

FİKİRLERİNİZİ PRATİĞE DÖKÜN
Devletimiz de bu noktada desteğini her noktada sunuyor. KOSGEB gibi ticaret odalarımız da eğitimler vererek gençlerimizin daha sağlam adımlar atmasına olanaklar sunuyor. Enerjisi yüksek gençlerin projeleriyle birlikte üretim artışı ve yeni istihdamla ülke ekonomisinin gücüde artacaktır” dedi. Başkan Söğüt daha sonra gençlere atacakları adımlarda her zaman destekçileri olacaklarını belirtti.

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz