/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Muhasebecilerden Başkan Söğüt´e Ziyaret



Muhasebecilerden Başkan Söğüt’e Ziyaret
Kocaeli Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Taşpınar ve beraberindeki heyet, Körfez Belediye Başkanı Şener söğüt’ü ziyaret etti.

Kocaeli Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Taşpınar ve beraberindeki heyet, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret etti. Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan’ın da katıldığı ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Körfez’de 2,5 yılda yaklaşık 1 milyar TL’lik yatırımın hayata geçtiğini ya da başladığını belirten Başkan Söğüt, bunun ilçe için önemli olduğunu belirtti.

ÖNEMLİ BİR BORCU KAPATTIK
Göreve geldikten sonra attıkları en önemli adımın da ilçenin geleceği açısından önemli gördükleri eski borçları ödemek olduğunu belirten Başkan Söğüt, “450 milyon TL’lik bir borç. Çok eskilerden bugüne kadar gelmiş ve katlanarak artmış. Önümüze bir fırsat çıktı. Ödemezsek, ilçenin geleceğini de tehlikeye atmış olacaktık. Bir on sene sonra bu 1 milyar TL’lere ulaşacaktı. Çok şükür bu borcu sıfırladık” ifadelerini kullandı. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Taşpınar da Başkan Şener Söğüt’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz