/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Ağadere Caddesi´ne İkinci Tabaka Asfalt Serildi



Ağadere Caddesi’ne İkinci Tabaka Asfalt Serildi
İSU tarafından altyapısı tamamlanan Ağadere Caddesi’ne bu kez ikinci tabaka aşınma, sıcak asfalt serildi. Başkan Şener Söğüt de çalışmaları yakından takip etti.

Körfez’de altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda hızlı bir şekilde üstyapı çalışmalarına başlanıyor. İSU ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte koordineli gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında altyapısı yenilenen Ağadere Caddesi’ne, Ramazan ayında ilk tabaka asfalt serimi yapılmıştı.

BİR GÜNDE TAMAMLANDI
Test çalışmaların tamamlanması sonrasında gece saatlerinde Ağadere Caddesi trafiğe kapatıldı ve asfaltlama için hazır hale getirildi. İSU ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri sadece Ağadere Caddesi’nde değil, ona bağlantılı bulunan cadde ve sokaklarda da çalışma başlattı. Sabah saat 08.00’de başlayan çalışmalar, akşam saatlerinde tamamlandı.

1 TON ASFALT SERİLDİ
Toplamda 2 bin 890 metre uzunluğunda içmesuyu hattı, 214 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı ve 330 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı yenilenen 720 metre uzunluğundaki Ağadere Caddesi’nde, ilk olarak 982 ton binder asfalt serimi yapıldı. Son olarak dün de yaklaşık 1 ton asfalt serilerek Ağadere Caddesi tamamen yenilenmiş oldu.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de İSU tarafından yürütülen çalışmaları yakından takip etti. Başkan yardımcısı Levent Yılmaz ve İSU yetkilileri ile birlikte asfalt serimi öncesi bir araya gelen Başkan Söğüt, detaylı bilgi aldı. Başkan Söğüt daha sonra çevredeki esnafla da sohbet etti.

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz