/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Körfez´de Temizlik Seferberliği



Körfez’de Temizlik Seferberliği
Körfez Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde geniş çaplı temizlik çalışması yaptı. Yolların yıkandığı, parklarda otların biçildiği program çerçevesinde ilaçlama da gerçekleştirildi. Başkan Söğüt de programda mıntıka temizliğine katıldı.

Körfez Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde geniş çaplı temizlik çalışması yaptı. Yolların yıkandığı, parklarda otların biçildiği program çerçevesinde ilaçlama da gerçekleştirildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katıldığı programa; Mahalle Muhtarı Salih Yolcu, STK temsilcileri, meclis üyeleri, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Mahalle genelindeki temizlik öncesinde Başkan Söğüt kısa bir konuşma yaptı.

EN KOLAY YOLU KİRLETMEMEK
Gönüllü bir şekilde Fatih Mahallesi özelinde Körfez’e değer katan gönüllülere teşekkür eden Söğüt ‘Sağlıklı bir çevre toplumun yaşam standartlarına sunulan değerli bir katkıdır. Bu bağlamda toplum sağlığı için güvenli ve kamusal alan için kullanışlı bir çevre oluşturmak hepimizin görevi. Temizliğin en kolay yolu kirletmemektir.

EVİNİZİN SALONU GİBİ DÜŞÜNÜN
Bu hassasiyetle yaşadığımız ilçeyi Körfez’imizi güzelleştirelim ve temiz tutalım. Tek bir ricam var, herkes Körfez’i kendi evinin salonu olarak değerlendirsin ve aynı özenle alanın hijyenini muhafaza etmeyi sürdürsün.’ ifadelerini kullandı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün iş önlüğü ile katıldığı etkinlik kısa bir konuşmanın ardından, ekiplerin bölgelere dağılmasıyla başladı.

GÖNÜLLÜLER DE KATILDI
Ekiplerin bir bölümü mahalleyi çöpten arındırırken, diğer bir bölümü ise yıkama, çim biçme ve ilaçlama yaptı. Aynı anda başlayan temizlik seferberliği vatandaşın ilgisi ile karşılandı. Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etmek için yanına vatandaşların gelmesiyle renkli görüntülere sahne oldu.

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz