/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Körfez Sanat Merkezi açıldı



Körfez Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde hayata geçirilen Sanat Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 7-25 yaş aralığına hitap edecek merkez, ücretsiz olarak hizmet verecek

Körfez Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde hayata geçirilen Sanat Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLÇE İÇİN BİR İLK OLDU

Açılışta konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de kültüre ve sanata önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişiminde kültür ve sanatın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu merkez, Körfez Belediyesi tarafından açılan ilk Sanat Merkezi olma özelliği de taşıyor. Güzel bir mekanda hizmete açtık.

ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Şu anda piyano, gitar ve keman kurslarımız başladı. Talep durumuna göre diğer sanat dallarında da kurslar açılacaktır. Sanat Merkezi’nde 1 idari ofis, 4 derslik ve 1 fuaye alanı var. Kursları yaz ve kış olarak iki dönem olarak vereceğiz. 7-25 yaş aralığındaki tüm çocuklarımız ve gençlerimiz Sanat Merkezimizden yararlanabilecek” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin de Körfez’de önemli faaliyetlere imza atıldığını belirterek, “Belediyelerimiz önemli faaliyetlere imza attı. Kültür, eğitim, sanat ve sportif anlamda Körfez’de gerçekten güzel faaliyetler gerçekleştiriliyor. Bugün açılan Sanat Merkezi de Körfez için gerçekten önemli. Başkanımıza ilçeye kazandırdığı Sanat Merkezi için teşekkür ediyorum” dedi.

KEMAN VE SAZLA DENEME

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da kısa bir konuşma yaptı ve sanatın insanın büyümesinde ve gelişmesinde önemli bir yer edindiğini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Sanat Merkezi hocalarının yaptığı kısa müzik dinletisi de büyük beğeni topladı. Milletvekili Katırcıoğlu saz, Başkan Söğüt de keman ile küçük bir deneme yaptı.

 

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz