/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Başkan Söğüt´ten 19 Mayıs Mesajı



Başkan Söğüt’ten 19 Mayıs Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “ Sevgili Gençler, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının, aziz hatırası Türkiye'nin, değerli mirasçıları sizlersiniz. 19 Mayıs, yüzyılın en büyük işgaline karşı, yüzyılın en büyük zaferini kazanan inançlı, kararlı ve gözü pek kahramanların; torunlarına hediye ettiği bir bayramdır “ dedi.

KORUYACAK VE YÜCELTECEĞİZ
Genç bir Cumhuriyeti, Cumhuriyetin gençlerine emanet eden bir devlet anlayışı, takdire şayandır.
Siz sevgili gençlerle birlikte, dün olduğu gibi, bugün ve yarın da bu emaneti koruyacak ve daha da yücelteceğiz. Dünyanın en kadim milletini ve devletini temsil eden Türkiye Cumhuriyeti’ni hep birlikte savunacak ve ilelebet yaşatacağız.

UMUTLU VE HEYECANLIYIZ
Cumhuriyetimizin 100. yılında, çok daha güçlü, umutlu ve heyecanlıyız. Önümüzdeki yüzyılı “Türkiye Yüzyılı” yapmaya kararlıyız. Bu vesileyle; Başta devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm ulusal kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz